Tweede week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marianne Adema - WaarBenJij.nu Tweede week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marianne Adema - WaarBenJij.nu

Tweede week

Blijf op de hoogte en volg Marianne

14 November 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo,

Dit weekend is Esther bij mij langs geweest. We hebben erg leuke dagen gehad, veel gewinkeld, cafe's bezocht, naar bioscoop geweest (Scoop, engelstalig met franse ondertiteling), stad bekeken en we hebben een echte hollandse appeltaart gebakken. Deze viel erg goed in de smaak! Vanmorgen heb ik Esther naar het station gebracht. Het was nog even stressen, omdat de weg die ik normaal gebruik was afgezet! Natuurlijk waren we ook niet heel erg vroeg vertrokken, maar iteindelijk hebben we het toch nog gered. Esther zit nu in de trein naar huis en ik ben zonder kleerscheuren weer thuisgekomen.

Komende zaterdag gaan we met zn allen (Thierry, Agnes, kids en ik) naar Zuid-Frankrijk, dichtbij Collioure. De ouders van Agnes hebben daar een huis waar we zullen verblijven. In het huis zal ik een etage voor mezelf hebben, dat belooft nog wat... Ben erg benieuwd.
We blijven ongveer 2a3 week. Dus het zal nog wel even duren voor een derde verhaaltje.

Oja, met kerst kom ik thuis! Heb er nu al zin in! Meisjes, zijn er al feestje gepland? Laat het me weten.

Oant snel,
xx Marianne

• 14 November 2006 - 13:37

Jantina:

He Madam! Echt leuk je belevenissen daarzo te volgen, klinkt allemaal reuze spannend. Wat super dat je met kerst thuis komt, uiteraard zal er een feestje worden gepland! Mail je deze week even wat langers, zit eventjes wat in tijdnood. Geniet en veel liefs van mij!

• 14 November 2006 - 13:56

Marjanne, Anna,anneb:

Heeej Marianne.... Leuk om weer es even wat te lezen. zo te horen heb je het wel naar je zin! leuk ook dat Esther is geweest, komen er nog meer mensen langs?? En wil de oudste al naar de wc??? Veel plezier in Zuid-Frankrijk!!! Groetjes van ons allemaal~!

• 16 November 2006 - 09:56

Ingrid:

Poes e Poezzz (a la Medusa)
    Het klinkt enig daar in het mooi Frankrijk! Ik zit nu aan de studie, heel sneu en heel saai en ben net naar de tandarts geweest, boren zonder verdoving :( Nuja, loop ik niet de hele dag met een lamme mond. Ga je vandaag nog mooie dingen doen? En heb je Durk al gemaild over het ophalen enzo? Laat maar weten, met Lotje gaat alles goed en met de rest van de familie ook, we skype zus! Tut fan Ing

• 16 November 2006 - 13:18

Renske:

Hasjo poeske! Leuk om steeds weer wat van je te horen! Maar skypen is natuurlijk het mooist! Zodra ik weer even thuis ben praten we weer even!

Dikke tut van Renskepoes.

Ps. we hebben het bed gekregen en het is TE relaxed!!! Peter sliep binnen 4 minuten (toen we hem 's middags net hadden gekregen haha).